fbpx Skip to main content

Jobba hos Din & Min Omsorg

”Vårt mål är att förmedla en genuin hemtjänst där varje kund känner sig trygg och respekterad”

Vi erbjuder dig ett mycket betydelsefullt jobb där du får möjlighet att påverka andra människors liv till det bättre – varje dag.

Lediga tjänster

Vi har ditt bästa sommarjobb!

Hemtjänstyrket är ett fritt och helt underbart arbete under ansvar. Den ena arbetsdagen är vanligtvis inte lik den andra. Hos oss är det viktigt att vi hjälps åt varje dag för att verkligen göra skillnad. Det kräver både en bra individuell insats men också ett bra lagarbete. Vårt lag består av ett underbart gäng arbetsglada människor som har med sig massor av olika erfarenheter och insikter. Tillsammans har vi en sak gemensamt – att göra det bästa (och det lilla extra) för våra kunder.

Vi färdas både med bil, cykel och klass 2 moped så det är viktigt att du behärskar att framföra dessa fordon.

Maila din ansökan till ansokan@dinochmin.se I ämnesfältet skriver du “Sommarjobb”.

Arbeta kvällar och helger inom omsorgen

Vi söker dig med sunt förnuft som står med båda fötterna på jorden. Du ska vara mogen, handlingskraftig och behöver ha förmågan att kunna fatta genomtänkta beslut i stundtals komplicerade situationer. Givetvis förstår du innebörden av att vara professionell i ditt yrke och du som vill arbeta hos oss bör ha hjärtat i vård och omsorg.

Vi erbjuder dig ett mycket betydelsefullt jobb där du får möjlighet att påverka andra människors liv till det bättre – varje dag.

B-körkort är ett krav.

Maila din ansökan till ansokan@dinochmin.se , i ämnesfältet skriver du “Kväll & Helg”.

Skicka in ditt CV

    Ladda upp CV

    Ladda upp personligt brev